Vi sköter om allt i en totalentreprenad

Hos oss på Svenska Målerikompaniet AB kan du få den entreprenaden du själv önskar. Är du osäker eller väldigt upptagen tar vi hand om allt från start till mål, i en totalentreprenad. Svenska Målerikompaniet AB samarbetar med både elektriker, VVS-firmor, snickare, plåtslagare, plattsättare, golvläggare och golvslipare som alla är proffs inom sitt hantverk. De är pålitliga och utför sina arbeten på samma villkor och med samma höga krav och nöjdhetsgaranti som vi själva gör. Men Du behöver bara en kontakt. Vi arbetar som Din projektledare och samordnare.
Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Det viktigaste för oss på Svenska Målerikompaniet AB är att lämna våra kunder helt nöjda efter avslutat måleriuppdrag. Det är så ordet om måleriföretaget sprider sig och kundkretsen ökar.

Önskar du ha en och samma kontaktperson och ett enda företag som håller i hela ditt byggprojekt? Då ska du välja Svenska Målerikompaniet att utföra renoveringen. Svenska Målerikompaniet tar ett helhetsgrepp på din renovering och hanterar totalentreprenaden, vi är en entreprenör du kan lita på under hela din renovering från start till mål.

Vi har tydlig kommunikation med dig som bostadsägare under hela totalentreprenaden och håller all kontakt med övriga entreprenörer så som VVS-, El- och Byggfirmor med flera. I en totalentreprenad ingår även att Svenska Målerikompaniet ansvarar för alla inköp liksom sophantering och annat som kan tänkas behövas under renoveringen och i totalentreprenaden.

Snickeri

Har du köpt ny bostad eller bott länge och är sugen på att bygga om? Då har du hittat helt rätt!

Vi samarbetar med snickare som har lång och god erfarenhet av alla slags snickeriarbeten som ex.vis ombyggnader eller platsbyggda förvaringslösningar. Det kan gälla ett helt nytt kök eller en vägg som skall rivas till garderober som behöver flyttas. Inget är omöjligt!

Kontakta oss så kommer vi hem till dig och diskuterar dina önskemål och förutsättningar.

Golv

Har du ett gammalt fint parkettgolv som du vill få slipat och oljat eller en helt ny kulör på? Vi har lösningen för just ditt golv. Våra samarbetspartners är duktiga hantverkare som ser ett gammalt, slitet golv som en utmaning.

Vill du riva ut din fula platsmatta och lägga in ett nytt trägolv. Inga problem!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare till Ditt golv.

Elarbeten

Oavsett om du har en gammal bostad eller en nybyggd kan det saknas eluttag eller viss belysning. Du vill ha spotlights i taket eller kanske en tvättmaskin installerad.

Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela projektet.

VVS

När det gäller VVS har vi ett samarbete med en välrenommerad VVS-firma, sedan flera år tillbaka. De har samma yrkesstolthet som vi och det gör samarbetet extra roligt.

Hela renoveringen

När Du som bostadsägare inte vill ha något ansvar under en renovering av din bostad, då bör du välja ett måleriföretag som kan hantera hela ditt renoveringsprojekt. Väljer Du av alla måleri i Stockholm, oss som entreprenör kan vi hantera hela Er totalentreprenad och ansvarar då för såväl projekteringen som utförande av allt arbete. Vi som entreprenörer har då ett funktionsansvar för entreprenaden, med det menas att vi ansvarar för att byggnationen eller renoveringen uppfyller avtalad funktion.

Med en totalentreprenad är syftet att renoveringen ska genomföras på så sätt att du som bostadsägare talar om hur entreprenaden ska fungera i färdigt skick. Du ska till entreprenören angett funktionskraven och entreprenören ska därefter utreda och projektera arbetsutförandet på så sätt att den färdiga renoveringen uppfyller den eller de funktioner som Du ställt på totalentreprenaden.

Vid en totalentreprenad har entreprenören hela ansvaret, det vill säga att vi ansvarar dels för fel som uppkommer och att entreprenadens funktion motsvarar det som avtalats mellan oss parter. 

I en totalentreprenad är det oerhört viktigt att bostadsägaren noga anger i avtalet, med tillhörande handlingar, vilka funktionskrav som de ställer på entreprenaden. Vid en totalentreprenad används i regel ABT06. ABT har formulerats för att hantera de situationer som kan uppkomma vid totalentreprenader, emellertid är det inte ovanligt att beställaren föreskriver åtminstone delar av arbetsutförandet genom att påtala tekniska lösningar till entreprenören. I dessa fall ska entreprenören endast utföra entreprenaden på det sätt som beställaren anvisat skriftligt, det vill säga enligt de tekniska lösningarna som presenterats. Givetvis måste entreprenaden utföras fackmässigt.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå