Helhetslösning

Hos oss kan du få den helhetslösning du själv önskar. Är du osäker eller väldigt upptagen tar vi hand om allt från start till mål. Svenska Målerikompaniet AB samarbetar med både elektriker, VVS-firmor, snickare, plåtslagare, plattsättare, golvläggare och golvslipare som alla är proffs inom sitt hantverk. De är pålitliga och utför sina arbeten på samma villkor och med samma höga krav och nöjdhetsgaranti som vi själva gör.

Du behöver bara en kontakt. Vi arbetar som din projektledare och samordnare.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Snickeri

Har du köpt ny bostad eller bott länge och är sugen på att bygga om? Då har du hittat helt rätt!

Vi samarbetar med snickare som har lång och god erfarenhet av alla slags snickeriarbeten som ex.vis ombyggnader eller platsbyggda förvaringslösningar. Det kan gälla ett helt nytt kök eller en vägg som skall rivas till garderober som behöver flyttas. Inget är omöjligt!

Kontakta oss så kommer vi hem till dig och diskuterar dina önskemål och förutsättningar.

Golv

Har du ett gammalt fint parkettgolv som du vill få slipat och oljat eller en helt ny kulör på? Vi har lösningen för just ditt golv. Våra samarbetspartners är duktiga hantverkare som ser ett gammalt, slitet golv som en utmaning.

Vill du riva ut din fula platsmatta och lägga in ett nytt trägolv. Inga problem!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare till Ditt golv.

Elarbeten

Oavsett om du har en gammal bostad eller en nybyggd kan det saknas eluttag eller viss belysning. Du vill ha spotlights i taket eller kanske en tvättmaskin installerad.

Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela projektet.

VVS

När det gäller VVS har vi ett samarbete med en välrenommerad VVS-firma, sedan flera år tillbaka. De har samma yrkesstolthet som vi och det gör samarbetet extra roligt.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå