Om oss

Som måleriföretag är det av stor vikt att kunna erbjuda ett brett urval av tjänster så att du som kund slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Till vår hjälp har vi ett kompetent nätverk inom snickeri, vvs, el, plattsättning, golvslipning, golvläggning med mera. Det betyder att du genom oss kan få en helhetslösning för just ditt projekt. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi målar utomhus och inomhus, specialanpassar snickeriarbeten med idéer och lösningar för ex.vis platsbyggda hyllor, skåp och garderober. Nya och ändrade eldragning, extra vägguttag, inbyggda spotlights och allt inom rör och vvs samt mycket annat. Våra samarbetspartners är bl a TermoRör, Elektrotrade Installation AB, Vreta Bygg och plattsättning. Alla är mycket duktiga och har stor yrkesstolthet, precis som vi.

Det viktigaste för oss på Svenska Målerkompaniet AB är att lämna våra kunder helt nöjda efter avslutat uppdrag. Det är så ordet om firman sprider sig och kundkretsen ökar.

Nöjd-kund-garanti

När du köper tjänster av oss på Svenska Målerikompaniet AB får du del av Nöjd-kund-garantin som alla Målarmästarnas medlemmar har möjlighet att erbjuda sina kunder. Om något inte känns väl genomfört så erbjuds man en gratis, opartisk besiktning och därefter tillrättning av det som avgörs vara bristfälligt utfört.

Målarmästare

Svenska Målerikompaniet AB ägs och drivs av Tommy Åhnström som innehar gesällbrev sedan 1986 samt mästarbrev utfärdat 2011. Han har arbetat med måleri sedan 1986.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå